hanging in a tree

Det är så typiskt konstigt äckligt.
Mannen, eller gubben, jag är inte så bra på att uppskatta åldrar men han måste vara minst fyrtioett, altså minst, kanske är han till och med femtio. Nästan flintis, rakad iallafall. Han bor en backe och några hus härifrån, väldigt nära iallafall, men en kvinna/tant/dam. Det är svårt att säga om det är hans mamma eller fru, kanske syster, fast det tror jag inte. Hon ser lite äldre ut iallafall och inget fel på det, missuppfatta mig inte. Han har några hundar, minst två. Kanske tre. 
Han är ute och promenerar med dem. Går, spatserar. Jag träffar ALLTID på honom. Vare sig jag ska till bussen, till M, till jobbet, ut på promenad; han är alltid där! Jag tror han lider av förföljelsemani, nästan, jag tror också ibland att han är pedofil. Bara tror jag vet inget, jag är i och för sig väldigt misstänksam av mig och tror alltid det värsta om allt. Men iallfall, innan han bevisar något annat/slutar träffa på mig överallt så tänker jag fortsätta tycka illa om honom.
Nu till grejen: JAG DRÖMDE OM HONOM INATT!
Inget speciellt så, inte att han var äcklig eller så, men han var där! Han var med!
Är det jag som är pervers? Vad är det för fel på mig? Ska han börja förfölja mig i mina drömmar också? Ska jag aldrig slippa honom? Kommer jag gifta mig med honom när jag blir stor? Ska jag bo med honom och tanten och de fula hundarna? Är det mitt öde?
Isåfall dör jag hellre. Seriöst.

1 kommentar